BMC Trucks, fabrica de autobuze de lângă București a câștigat un contract de aproape 2 milioane de euro pentru livrarea a 13 unități la Chișinău, Republica Moldova.

Producătorul român nu a putut să participe la licitația de 100 de milioane de la București pentru că nu a îndeplinit condițiile cerute în caietul de sarcini.

Este o premieră postrevoluționară ca autobuzele românești să fie exportate peste graniță, pentru a fi folosite într-o rețea municipală de transport din Europa. 

Contractul are o valoare de 1,9 milioane de euro și va fi finalizat în februarie 2018.
 
Anterior derulării licitației, autobuzul românesc a fost trimis în teste la Chișinău, pe costurile producătorului, pentru a circula pe străzile din Capitala Moldovei timp de câteva luni. 1,9 milioane de euro și va fi finalizat în februarie 2018.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.