ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Ovidiu Vântu s-a dezlănțuit. Fostul patron al Realității TV atacă din nou și spune că în 1989, nu doar URSS, ci și România a fost învinsă în Războiul Rece.

Acesta afirmă că România a ajuns o țară în plin haos, aflată sub dictatură militară.

"Asa arata in acest an de gratie, tărișoara voastră, o țară in care toate instituțiile si puterile statului sunt făcute muci, o țară in care toate centrele de putere au fost anihilate, o țară a paradoxurilor, care, chiar dacă se afla sub o dictatura militara, este in plin haos, o țară in care nimeni nu gândește, nimeni nu decide si toata lumea fugărește pe toată lumea, o țară a incertitudinilor fără perspectiva si fără gânditori, o țară in care fuga de catușe a devenit sport național, practicanții acestui sport fiind aproape toți cetățenii României", a scris SOV.

SOV mai spune că artizanul acestei situații este Traian Băsescu.

"El este cel care a construit întreaga mașinărie a represiunii la ordinele stăpânilor lui de peste ocean. Acest individ a fost cea mai ticăloasa sluga pe care americanii o puteau găsi si pune in fruntea tarii, sluga care acum, cu o ipocrizie grobiana se face ca nu înțelege ce se întâmpla in Romania.
Un bețiv tâmpit, o curva tupeista si o gașcă de emasculați, au transformat Romania într-o colonie autentica, plina de pușcăriași si pulime voioasa", a scris el.

Vântu spune că majoritatea banilor din România se scurg în Occident, ceea ce ar explica situația în care se află țara.

"Ati trecut vreodată prin Viena, Londra, Paris, Moscova, Washington sau alte capitale de foste si actuale imperii? Ati văzut cata bogăție, cat fast găzduiesc acestea? De unde credeți ca provin banii care au dat naștere unor asemenea grandori? De ce credeți ca salariile voastre sunt de rahat?De ce credeți ca spitalele voastre arata mai rău ca pușcăriile? Pentru ca grosul bogățiilor sunt aspirate de stăpânii voștri. Ceea ce fura afaceriștii si politicienii romani reprezinta doar o mica parte a jafului uriaș care se petrece.
 
Ceea ce nu s-a înțeles in Romania si celelalte tari comuniste, este faptul ca nu doar URSS-ul a pierdut "războiul rece”, ci si noi. Occidentul nu ne-a eliberat, ci ne-a cucerit si toate costurile pe care acesta le-a avut sunt plătite acum de fiecare dintre noi, dincolo de lozincile sforăitoare ale celor de la Bruxelles si Washington despre democrație si libertate, acolo unde au găsit indivizi de teapa lui Băsescu, nu s-au mulțumit doar cu spolierea fara mila a acelei tari, ci au si colonizat-o. Banii ciordiți de micii pungași locali ai acestor colonii s-au transformat astfel in pierderi de neconceput din propriile lor buzunare", a scris SOV pe blogul său.