ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune a aprobat încheierea unui contract de mandat cu RDS&RCS pentru colectarea taxei TV.

RCS&RDS va colecta taxa TV de la clienții de energie ai companiei, potrivit profit.ro, la fel ca furnizorii cu care TVR are contract. Taxa este colectată, în prezent, de către Electrica, Enel Energie Muntenia, Enel Energie, CEZ și E.ON.

Operatorul telecom a câștigat de la începutul anului peste 30 de contracte de furnizare de energie electrică, printre clienți numărându-se Arhivele Naționale, Ministerul Apărării Naționale (UM 02489 Galați), Romsilva (Direcția Silvică Argeș), Inspectoratul de Poliție Sălaj, Apă Canal 2000 Pitești sau autoritatea de reglementare în comunicații (ANCOM).
 
În portofoliul RCS&RDS se mai află Banca Națională a României, RA-APPS, Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, orașele Dolhasca, Jimbolia sau Sfântu Gheorghe. Printre clienți se află și TVR.