ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românii ar putea plăti pentru greșelile sau faptele pe care le fac în mod voluntar în trafic, nu numai prin sistemul existent în prezent, ci și în funcție de câți bani câștigă. Asta prevede o inițiativă legislativă mai veche, ținută la păstrare în sertarele  parlamentarilor și scoasă la lumină în prezent.

Concret, încălcarea legii va duce la plata unei amenzi care îți ușurează buzunarul în funcție de mărimea contului bancar, dar și de gravitatea faptei.
 
Legea este formulată în așa fel încât și cei săraci, dar și cei bogați să resimtă la fel de puternic consecințele faptei pe care au comis-o, potrivit magazinsalajean.ro Înainte de aplicarea amenzii, autoritățile vor verifica ce impozit a plătit în anul care a trecut cel care a comis contravenția și îl vor taxa în funcție de banii pe care acesta îi câștigă.

Totodată, cei care dau amenzile vor avea la dispoziție o bază de date a tuturor contribuabililor la bugetul statului.