ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania Supremia, unul dintre cei mai mari producători de pe piața locală de ingrediente alimentare și condimente, a fost achiziționată de compania franceza Solina.

Reprezentanții celor două companii nu au precizat valoarea tranzacției, însă, business-ul anual al Supremia este de peste 52 de milioane de euro.

Cu sediul în Alba Iulia, România, Supremia are peste 300 de angajați și este activă în Europa de Est și Vest, precum și Scandinavia. În urma achiziției, echipa de management va rămâne în cadrul companiei.

"Supremia este astăzi un jucător important pe piața de ingrediente alimentare din Europa și a avut o creștere foarte rapidă în ultimii 15 ani, bazată pe un sistem de management eficient și eficace și o echipă de management puternic motivată și aderentă valorilor companiei. Am realizat de curând că menținerea unei astfel de direcții de creștere ca acționar unic, este din ce în ce mai dificilă și am decis acum un an găsirea partenerului potrivit pentru Supremia. Solina este cel mai bun partener pentru noi și pentru viitorul organizației noastre având un potențial de dezvoltare interesant", a spus Levente Hugo Bara, proprietarul Supremia Grup, cel care a fondat compania în anul 2000.