ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Drumul care leagă Piteşti de Sibiu va avea trei benzi de circulaţie, pe o porţiune de 11 kilometri. CNADNR speră că astfel şoferii vor scăpa de traficul de coşmar de pe Valea Oltului.

Contractul pentru studiul de fezabilitate a fost semnat deja, iar costul se ridică la 130 de mii de lei. Proiectul are ca scop amenajarea unei benzi suplimentare pe drumul naţional DN 7, Piteşti- Sibiu, pe sectorul Boiţa-Veştem. Este vorba despre 11 km de drum.

Contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate, ce va avea ca scop principal studierea posibilităţii amenajării unei benzi suplimentare pe tronsonul aflat pe Valea Oltului, a fost semnat deja. Contractul va avea o durată de implementare de patru luni.

Finanțarea proiectului este asigurată din transferuri de la bugetul statului pentru cheltuieli de investiţii, potrivit digi24.roDN 7 face legătura între două importante autostrăzi, Bucureşti-Piteşti şi Sibiu-Nădlac.