ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În perioada 1 ianuarie - 29 februarie, CFR Călători lansează oferta „Trenurile zăpezii 2016", pentru turiștii care vor să vină la munte, cu trenul. Astfel, tarifele către principalele stațiuni montane din țară au fost reduse.

Noile oferte se aplică la călătoriile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (pentru stațiunile Straja și Parâng) și Piatra Neamț.

Conform site-ului oficial www.cfrcalatori.ro, reducerile se acordă pentru toate trenurile, astfel:

- 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare într-una din stațiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroșani și Piatra Neamț. Reducerea este valabilă de luni până joi, la clasa a 2-a;

- 25% în zilele de vineri, sâmbătă, duminică și sărbători legale pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare în/din stația Petroșani cu trenurile IR 1827 și IR 1828 Caracal-Târgu Jiu-Petroșani și retur, la clasa a 2-a;

- 31% - 56% oferta valabilă în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Brașov și retur.