ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Compania aeriană națională TAROM este în negocieri avansate cu Turkish Airlines, informează, în exclusivitate TVR.

Se poartă negocieri la cel mai înalt nivel pentru vânzarea unui pachet minoritar de acţiuni. Infuzia de capital ar scăpa transportatorul român de datorii, anunță televiziunea publică.

Negocierile se poartă direct cu premierul şi ministrul Transporturilor din România. Ar putea vinde turcilor până la 49 la sută din acţiuni. Interesele companiei străine sunt foarte clare. Vrea să crească numărul curselor Bucureşti - Istanbul şi speră că Taromul să îi aducă pasagerii din Europa pentru un tranzit către Asia, Africa sau America.

Consulul general al Turciei la Constanţa declara că Turkish Airlines face tot posibilul să cumpere TAROM-ul.Ali Bozkalişcan, consulul general al Turciei la Constanţa:
"Cooperarea între România şi Turcia a ajuns la cel mai înalt nivel. Ne dăm seama de relaţiile dintre cele două state şi prin faptul că există zboruri de la Bucureşti către Istanbul în fiecare zi, câte trei, iar din Constanţa, câte trei pe săptămână". 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews