"Clujana", cel mai cunoscut brand românesc de încălţăminte, a revenit pe piaţa din România. Fabrica din Cluj Napoca a deschis, în câţiva ani, magazine în mai multe zone ale ţării. Cele mai multe sunt în judeţul Cluj, trei, dar şi în Alba Iulia, Bistriţa, Târgu Mureş, Satu Mare, Bucureşti şi Timişoara.

Compania deţinută de Consiliul Judeţean Cluj s-a rebranduit şi are şi un magazin de unde poţi comanda online(CLICK AICI).  Din păcate însă, invazia necontrolată produselor de slabă calitate, Made in China, a dus la scăderea vânzărilor, astfel încât compania a înregistrat pierderi semnificative în ultimii ani.

Clujana SA are peste 400 de angajaţi şi are 104 ani de existenţă.

CITEŞTE ŞI Top 5 cele mai bune magazine românești de unde poți cumpăra produse handmade

 

 
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews