ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Brandul brașovean de încălțăminte S-KARP este prezent în aceste zile la celebra expoziția germană Outdoor 2015 Friedrichshafen, informează Bizbraşov.
 
Outdoor Show este o expoziție exclusivistă, cea mai importantă din Europa și a treia la nivel mondial, în care doar brandurile de top sunt acceptate ca expozante.

S-KARP este singurul brand românesc prezent la această expoziţie, alaturi de alte mărci de elită din industria mondiala de Outdoor și primul brand din Romania care are licență VIBRAM.

Încălțămintea produsă în fabrica de la Brașov îmbină o serie de tehnologii performante, materialele folosite asigurând impermeabilitate, respirabilitate, rezistența la vânt, durabilitate și un confort deosebit, anunță compania.

„Povestea brandului S-KARP a început la Sinaia, în România, cu mulți ani în urmă… Orașul Sinaia este situat la poalele munților Bucegi, unde se află pârtia de schi KARP. Această pârtie este cea mai abruptă din România, având înclinaţia de circa 42,24 grade. Pentru că sunt legat de oraşul meu natal, iar pe pârtia KARP schiez şi am multe amintiri plăcute alături de familie şi prieteni, am dat numele acestui brand alăturând S de la Sinaia, KARP de la numele pârtiei și semnul grafic care are acelaşi unghi de 42,24 grade, ca şi înclinaţia pârtiei”, declară Radu Jitaru, fondatorul S-KARP, brand care face parte din Diversitas Group.

Fabrica și-a început activitatea în martie 1998, iar până în prezent aici au fost realizate peste 3 milioane de perechi de încalţăminte outdoor de calitate superioară.