ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Salariaţii au posibilitatea de a primi de la angajatori o alocaţie individuală de hrană sub formă de tichete de masă.

Valoarea unui astfel de tichet se majorează din această lună, conform unui act normativ publicat joi în Monitorul Oficial. Ordinul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice nr. 1069/2015 pentru stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masă pentru semestrul I al anului 2015 a apărut în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 374 din 28 mai şi se aplică de la data publicării, notează avocatnet.ro.

Pentru primul semestru al anului 2015, începând cu luna mai, valoarea unui tichet de masă creşte de la 9,35 la 9,41 de lei, conform documentului menţionat. Din luna februarie a anului 2011, atunci când valoarea unui tichet de masă a fost mărită la 9 lei, singura creştere care a mai avut loc până acum este cea din mai 2013 de la 9 la 9,35 de lei.