Armata turcă a anunțat preluarea controlului asupra orașului sirian Al Bab unde două atentate s-au soldat anterior cu zeci de morți, relatează La Libre Belgique.

„Începând cu data de 24 februarie 2017, toare cartierele din orașul Al Bab au trecut sub controlul rebelilor sirieni sprijiniți de armata turcă" , a anunțat Statul Major al armatei într-un comunicat.

Joi, trei grupări rebele au declarat pentru AFP că teroriștii au fost alungați din ultimul lor bastion din provincia Alep, însă Ankara a nuanțat aceste declarații.

„Operațiunile (...) continuă pentru neutralizarea obstacolelor, a minelor și a bombelor artizanale din zonele aflate sub control", a anunțat vineri armata turcă într-un comunicat.

Acest anunț a fost făcut după ce vineri au avut loc două atentate în orașul Al Bab și în împrejurimi, soldate cu cel puțin 44 de morți (civili, rebeli sirieni și militari turci).

Armata siriană anunță că a eliberat fortăreața din Palmira de sub ocupația ISIS2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.