După retragerea armatei siriene, jihadiștii din gruparea Stat Islamic au preluat controlul asupra orașului antic Palmira, potrvit AFP.

Rami Abdel Rahmane, directorul ONG-ului Observatorul sirian pentru drepturile omului a declarat: „SI a preluat duminică, în ciuda bombardamentelor rusești, controlul asupra totalității Palmirei după retragerea armatei siriene în sudul orașului".

Controlul asupra orașului Palmira a fost preluat, după ce tot azi aviația militară rusă a bombardat orașul-antic Palmira din Siria, obligându-i astfel de teroriștii Statului Islamic să se retragă din zonă, scrie.

Aviația militară rusă a bombardat orașul-antic Palmira din Siria, obligându-i astfel, în primă fază, pe teroriștii Statului Islamic să se retragă din zonă.

Ministerul rus al Apărării a confirmat că avioanele sale au lansat 64 de raiduri și au ucis peste 300 de militanți în cursul operațiunii, pentru a sprijini armata siriană.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.