Un alt atac violent a avut loc în Siria, acesta având loc asupra unei clădiri care era folosită de un grup insurgent cunoscut anterior drept Frontul al-Nusra.

Potrivit Observarorului Sirian pentru Drepturile Omului cel puțin 30 de persoane și-au pierdut viața și alte zeci au fost rănite, informează Reuters.

Încă nu se știe dacă loviturile au fost trimise de avioane ale Rusiei sau ale coaliției condusă de Statele Unite ale Americii.

Chiar dacă marți a fost a cincea zi în care a fost încetat focul în Siria, jihadiștii de la Statul Islamic și miliția islamistă siriană Jabhat Fatah al-Sham, denumită anterior Frontul al-Nusra au fost excluse din înțelegere, după cum au precizat Rusia și Turcia.

Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu revolte reprimate violent și cu un conflict militar între serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad, forțele opoziției și grupuri teroriste, inclusiv organizația sunnită Stat Islamic (Stat Islamic în Irak și Siria / Stat Islamic în Irak și Levant).

Conform celui mai recent bilanț estimat de ONU, 270.000 de oameni au murit în acest război. Bilanțul anunțat de organizația Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) este de 312.000 de morți.

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.