Mai mult de 10 avioane de luptă SU-27 și SU-30, pe care Rusia le mobilizează pentru a-și consolida forțele aeriene, pe fondul tensiunilor sporite cu Ucraina, au aterizat sâmbătă în Crimeea, relatează Reuters, informează Mediafax.
 
Potrivit sursei citate, un martor a observat că aeronavele au aterizat la baza aeriană Belbek din Crimeea, peninsulă anexată de Rusia în 2014.
 
 
Tensiunile dintre Moscova și Kiev au crescut în ultimele săptămâni după ce Rusia a capturat trei nave militare ucrainene și echipajele lor pe 25 noiembrie, într-un incident în care Moscova și Kievul s-au acuzat reciproc.
 
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a afirmat că Ucraina pregătea "o provocare" în apropiere de Crimeea înainte de sfârșitul anului.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.