Mai mult de 10 avioane de luptă SU-27 și SU-30, pe care Rusia le mobilizează pentru a-și consolida forțele aeriene, pe fondul tensiunilor sporite cu Ucraina, au aterizat sâmbătă în Crimeea, relatează Reuters, informează Mediafax.
 
Potrivit sursei citate, un martor a observat că aeronavele au aterizat la baza aeriană Belbek din Crimeea, peninsulă anexată de Rusia în 2014.

Laboratorul ImunoMedica

 
 
Tensiunile dintre Moscova și Kiev au crescut în ultimele săptămâni după ce Rusia a capturat trei nave militare ucrainene și echipajele lor pe 25 noiembrie, într-un incident în care Moscova și Kievul s-au acuzat reciproc.
 
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a afirmat că Ucraina pregătea "o provocare" în apropiere de Crimeea înainte de sfârșitul anului.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.