ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Breitbart News anunță că polițiștii americani au arestat cinci persoane în cazul bărbatului atacat și bătut în stradă de o haită de agresori negri - Black Lives Matter -, în timpul marșului suporterilor lui Trump de la Washington.

Firul atacului barbar surprins în timpul manifestației de sâmbătă este relatat de Breitbart pe baza imaginilor  unui jurnalist de la Dailly Caller, care a reușit să afle și cine este victima călcată în picioare de suporterii BLM ai lui Biden.

Incidentul s-a produs sâmbătă după Million MAGA March, marșul suporterilor lui Trump veniți la Washington pentru a-l susține pe președintele SUA și a reclama numeroasele fraude înregistrate în procesul electoral prezidențial din 3 noiembrie.
 
Într-un videoclip publicat de reporterul Jorge Ventura de la Daily Caller se poate vedea un bărbat, identificat ulterior drept Christopher Horne, și alți doi conservatori care se apropiau de ofițerii de poliție din D.C. care blocau oamenii să intre în BLM Plaza. Cei trei au cerut ofițerilor să li se permită să meargă la hotelul unde stăteau, fiind deja agresați de protestatarii BLM.

Ofițerii au respins cererea de a se îndepărta de protestatarii BLM, a spus Horne, care a reacționat la videoclipul lui Ventura postat pe Twitter, spunând: „Eu sunt tipul din videoclipul tău care este surprins  rugând poliția să-l lase să meargă la hotelul Hay-Adams, care era literalmente la mai puțin o stradă față de acel unghi ”. 

El a mai spus că polițiștii au refuzat să-i lase să meargă la hotel, în schimb, i-au dirijat pe cei trei spre ceea ce Horne a numit „mafia BLM”. "Am fost întotdeauna un susținător al poliției, dar poliția din DC a dat greș azi”, a continuat Horne. „Ca să fiu sincer, aproape că am simțit că ar fi fost o conspirație”.
Videoclipul arată acest lucru. La doi pași de la îndepărtarea de polițiști, Horne este întâmpinat de un bărbat de culoare, pe bicicletă. Oamenii încep să-l lovească imediat când intră în mulțimea protestatarilor.

În timp ce traversau strada, o femeie încearcă să fure un steag cu Trump înfășurat pe care îl purta Horne. A eșuat, dar s-a întors, timp în care prietenul lui Horne îl scoate din mulțimea care începuse să-l atace.

Femeia cu „pălărie portocalie” se învârte în jurul lui și îl lovește pe Horne din spate.

„Ce se întâmplă cu voi?”, țipă Horne către mulțime. Doi bărbați din  grupul BLM încearcă să-i blocheze în timp ce se îndepărtează. Unul dintre ei îl lovește pe Horne în ureche. Cineva încearcă să împiedice gloata să-i urmărească pe cei trei. Cu toate acestea, „Orange Cap” se strecoară din nou în spatele lui Horne și a însoțitorilor săi. În videoclipul lui Ventura, „Orange Cap” continuă să-l urmărească pe Horne până când este distrasă de o altă luptă care a izbucnit în spatele ei.

Mulțimea a atacat un bărbat care purta un hanorac negru, inclusiv o cască. În timp ce fuge, femeia cu plărie portocalie este văzută atacând bărbatul de două ori.
 
Videoclipul duce la un alt atac asupra unui alt bărbat, care era făcut knock-out pe stradă, fiind lovit în cap. „Pălăria portocalie” apare din nou și îl atacă pe bărbatul cu haina maro. Când îl vede pe bărbat lovit la pământ, o prinde de mână pe prietena ei, care părea să-i fure telefonul mobil și îi spune: „Fugi, fugi!”, iar cele două o iau la fugă.

În timp ce alți conservatori îl trag pe bărbatul rănit pentru a-l aduce în siguranță, un ofițer de poliție este văzut, în sfârșit, în videoclip, cerând ajutor prin stația radio.

Aproape patru minute au trecut de la impactul inițial al lui Horne cu BLM ub ochii ofițerilor de poliție pînă la momentul în care un ofițer cere ajutorul. În acest timp, Horne și prietenii săi sunt agresați de mai multe ori, iar un alt bărbat este grav rănit în urma atacurilor hoardelor BLM / Antifa.

„De ce lăsați asta să se întâmple?”, îl întreabă cineva pe polițist.

În mesajele sale de pe Twitter, Horne spune: „Dezamăgirea mea față de poliție și în general față de America depășește pumnii și lichidul aruncat asupra mea de mai multe ori”.

El spune că, după ce a ajuns la hotel, s-a plâns la poliție pentru cele întâmplate.  Ofițerii i-au replicat că nu au văzut nimic și că are nevoie de dovezi pentru acuzațiile pe care le face. Horne crede că videoclipul lui Ventura îi oferă acum această dovadă.

Ventura a postat ulterior un videoclip care arată polițiștii interogând-o pe femeia „Orange Cap” și pe prietenii ei. El a predat copii ale videoclipului său la poliție pentru a ajuta la urmărirea penală.

De asemenea, printre cei arestați se afla și activistul #BLM Kenneth Wayne DeBerry (foto sus), în vârstă de 39 de ani, agresor sexual de copii, eliberat din închisoare în luna ianuarie. El este acuzat că a agresat mai mulți oameni după #MillionMAGAMarch, ar fi incitat la violență și ar fi avut asupra sa o armă. El este cel care îl lovește sălbatic pe la spate pe suporterul lui Donald Trump din imaginea de mai jos, după care alți negri sar cu picioarele pe capul lui.
 
 

#MillionMAGAMarch pic.twitter.com/2Gjl8WC8Z0

 

— Jorge Ventura Media (@VenturaReport) November 14, 2020

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews