După ce a ieșit la pensie a decis să se dedice complet voluntariatului.  De12 ani, americanul David Deutchman vizitează bebelușii din secția de Terapie Intensivă a unui spital din Atlanta, fiind considerat „partenerul lor„. Bătrânul încearcă să le aline suferința celor mici și să țină locul părinților care nu pot fi alături de bebeluși, în fiecare moment.

Îi ține în brațe, îi leagănă și încearcă să le transmită toate gândurile lui bune. Majoritatea, născuți prematur sau suferinzi de diverse boli, au parte de căldura lui David, scrie notizie.it.
 
Părinții și cadrele medicale l-au numit „bunicul de la Terapie Intensivă”.
 
„Mulți dintre părinți mai au acasă și alți copii, sau locuiesc la distanțe mari de spital, fiindu-le greu să ajungă", mărturisește bărbatul.

David Deutchman petrece două zile pe săptămână în Spitalul pentru Copii din Atlanta. Bebelușii stau săptămâni sau chiar luni aici, iar bătrânul încearcă să le ofere toată dragostea pentru -i ajuta să se recupereze mai repede.

„Tu ești raza mea de soare, singura rază de soare”, își alintă omul unul dintre "nepoțeii de împrumut".Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews