ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a ieșit la pensie a decis să se dedice complet voluntariatului.  De12 ani, americanul David Deutchman vizitează bebelușii din secția de Terapie Intensivă a unui spital din Atlanta, fiind considerat „partenerul lor„. Bătrânul încearcă să le aline suferința celor mici și să țină locul părinților care nu pot fi alături de bebeluși, în fiecare moment.

Îi ține în brațe, îi leagănă și încearcă să le transmită toate gândurile lui bune. Majoritatea, născuți prematur sau suferinzi de diverse boli, au parte de căldura lui David, scrie notizie.it.
 
Părinții și cadrele medicale l-au numit „bunicul de la Terapie Intensivă”.
 
„Mulți dintre părinți mai au acasă și alți copii, sau locuiesc la distanțe mari de spital, fiindu-le greu să ajungă", mărturisește bărbatul.

David Deutchman petrece două zile pe săptămână în Spitalul pentru Copii din Atlanta. Bebelușii stau săptămâni sau chiar luni aici, iar bătrânul încearcă să le ofere toată dragostea pentru -i ajuta să se recupereze mai repede.

„Tu ești raza mea de soare, singura rază de soare”, își alintă omul unul dintre "nepoțeii de împrumut".