ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Co-fondatorul Greenpeace, Patrick Moore, lansează acuzații dure la adresa ecologismului moderm, afirmând că așa zisul proces al încălzirii globale este  „cea mai mare înșelătorie din istorie”, prin folosirea ”fricii și a vinovăției”.

”Catastrofa climatică este strict o campanie a fricii, mai bine spus frică și vină”, ​​a declarat Moore pentru Breitbart.„Ți-e teamă că-ți ucizi copiii, pentru că îi duci în SUV-ul tău și emiți dioxid de carbon în atmosferă și te simți vinovat că faci asta. Nu există o motivație mai puternică decât cele două”, spune Moore.

Co-fondatorul Greenpeace explicat modul în care teama și vinovăția sunt influențate de susținătorii schimbărilor climatice:

„Frica a fost folosită de-a lungul istoriei pentru a obține controlul asupra minții și portofelor oamenilor, iar catastrofa climatică este strict o campanie a fricii. Nebunia de azi în chestiunea climei este cea mai mare amenințare la adresa Iluminismului care a avut loc de la Galileo încoace. Nimic altceva nu se compară cu asta”, a insistat Moore, asemănând mișcarea ecologistă contemporană cu „un amestec toxic de ideologie, de politică și de religie”.

El a explicat că oamenii de știință sunt cooptați și corupți de politicieni și birocrați implicați în promovarea teoriei „schimbărilor climatice” pentru a centraliza în continuare puterea și controlul politic.

Moore a remarcat modul în care companiile „verzi” parazitează contribuabilii prin reglementări favorabile și subvenții aparent justificate de amenințările acestei teorii, toate  bucrându-se de protecția propagandistică din mass-media.

”Așadar, aveți mișcările ecologiste care țes povestiri ce picură frica în public. Aveți ecourile lor răspândite în presă - știri false - prin care se repetă la nesfârșit, tuturor, că își ucid copiii. Apoi, aveți politicienii verzi care cumpără oameni de știință cu bani guvernamentali pentru a „produce” frică sub forma unor materiale științifice. Și aveți și „afacerile verzi”, corporatiștii și tovarășii capitaliști care fac profituri imense de pe urma subvențiilor masive, a scutirilor de impozite și a mandatelor guvernamentale care impun folosirea tehnologiilor eco.  Și apoi, desigur, aveți oamenii de știință care, în principiu, sunt dependenți de subvențiile guvernamentale”, a explicat Moore.

Majoritatea acestor așa-numiți oameni de știință nu fac decât un singur lucru: să producă mai multă frică, astfel încât politicienii să-o poată folosi pentru a controla mințile oamenilor și pentru a-și primi votul de la naivii care cred că doar acești oameni politici le vor salva copiii de ”sfârșitul lumii”,  susține co-fondatorul Greenpeace. ”Nu există nici măcar o fărâmă de adevăr. Este o farsă și o escrocherie”, spune Moore,