ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul american Jon Voight îi indeamnă pe americanii „de toate culorile, rasele și religiile” să „lupte acum pentru victoria lui Trump, ca și cum ar fi ultima noastră luptă de pe Pământ”, potrivit LifeSiteNews.
 
Vedeta de la Hollywood, în vârstă de 81 de ani, un cunoscut susținător al lui Trump, a definit controversa actuală privind frauda electorală masivă, precum și propaganda mass-media, „cea mai mare luptă de la noi de după Războiul Civil : Bătălia dreptății împotriva lui Satana! Da, Satana, pentru că acești oameni de stânga sunt răi, corupți și vor să dărâme această națiune. Stau aici, dezgustat de această minciună, că Biden a fost ales. De parcă nu am ști cu toții adevărul”, a spus actorul.

„Cei care sar de bucurie acum, sar de groază, pentru că știu că promisiunile făcute de stânga  poporului american nu vor ajunge niciodată să fie realizate”, a continuat el.

„Trebuie să luptăm împotriva acestei corupții și să luptăm pentru binele care pare pierdut”, a  mai spus Jon Voigh, al cărui tată a fost un emigrant din Slovacia.
 
Actorul care l-a interpretat pe Papa Ioan Paul al II-lea într-o miniserie din 2005, a concluzionat: „Să ne încredem în Dumnezeu și să luptăm acum pentru victoria lui Trump, pentru că știm cu toții că acest număr de voturi este corupt, așa cum sunte corupți ei, cei de stânga. Deci, să nu ne întoarcem înapoi, să ne luptăm ca și cum ar fi ultima noastră luptă de pe Pământ. După cum a spus Muhammad Ali, meciul nu s-a terminat până nu ai dat ultimul pumn”.

Comentariile lui Voight vin după numeroase informații despre modul în care democrații din statele swing au  subminat integritatea alegerilor, ceea ce a dus, potrivit avocatului Trump, Sidney Powell, la o fraudă electorală „masivă și coordonată”, un „efort de a fura aceste alegeri de la noi, oamenii din Statele Unite."