Partenera șefei guvernului sârb, Ana Brnabici, care își afișează homosexualitatea în acest stat foarte conservator, a născut miercuri un băiețel, scrie FoxNews.
 
„Milica Djurdjici, partenera prim-ministrului Ana Brnabici, a născut un băiețel (miercuri) la Belgrad”, se spune într-un comunicat al biroului de presă al șefei guvernului. 

Potrivit presei locale, băiatul va purta numele Igor. Cabinetul lui  Brnabici, a precizat că aceasta este „prima” șefă de guvern din lume care trăiește ”într-un cuplu homosexual” și a cărei parteneră naște în timp ce este în funcție.
Potrivit BBC, Brnabici și Djurdjici s-au întâlnit la un club pentru homosexuali din Belgrad. Au participat la evenimente publice, cum ar fi concerte sau vernisaje al unor expoziții.

Djurdjici a rămas gravidă prin inseminare artificială.

Serbia nu a legalizat căsătoriile homosexuale, dar ar putea introduce în curând parteneriatul între persoane de același sex ca parte a unor schimbări menite să aducă țara mai aproape de aderarea la Uniunea Europeană. Cuplurile de același sex nu au voie să adopte copii.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.