ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul american Rand Paul a apărut joi seara la Fox News și a comentat reuniunea Forumului Mondial de la Davos și țelurile urmărite de acesta.

Senatorul Republican a insistat asupra primejdiei ce se ascunde în spatele acestui proiect:

„Adevăratul pericol aici  - un pericol mai mare decât toate falsele lor îngrijorări despre amprenta de carbon – este acesta: vedeți cât de rău este guvernul într-o țară sau alta, când oamenii din guvern sunt votați. Un guvern mondial este un guvern în care nimeni nu este votat. Este cel mai mare coșmar posibil.”

Și Rand Paul a continuat:

„Avem mari probleme cu birocrația la noi acasă, în Statele Unite, pentru că nu ajungem să îi votăm, îi votăm indirect. Atunci vă puteți imagina o birocrație unică mondială a tuturor acestor elitiști și avioanele lor private care ar conduce lumea ca pe o singură țară și pe care nu i-am vota?”

Mai departe, Paul a adăugat:

„Așadar, sunt categoric împotriva acestui proiect. Au obiceiul să îi numească pe oamenii care vorbesc de un guvern mondial că sunt adepți ai teoriei conspirației. Nici vorbă, acest lucru este misiunea pe care chiar ei declară că și-au asumat-o. O spun la fiecare reuniune.”

Și senatorul a conchis:

„Lipsa suveranității înseamnă lipsa libertății, înseamnă lipsa empatiei și este împotriva oricărei etici pe care o susține țara noastră.”

Rand Paul a fost și una dintre puținii congresmeni americani care s-a opus Dictaturii Covid, restricțiilor și vaccinării obligatorii.

VIDEO: