ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit unui studiu-bombă efectuat de Judicial Watch, o organizație non-profit conservatoare,  un total de 353 de comitate din cele 3.141 de districte din America, aflate în 29 din cele 50 de state ale națiunii, au avut cu 1,8 milioane mai multe voturi înregistrate decât rezidenții reali, potivit presei americane.
 
Judicial Watch este organizația care în 2018 atrăgea atenția într-un raport că sute de milioane de dolari din impozitele americanilor subvenționează organizațiile conduse de miliardarul George Soros pentru a implementa o „agendă radicală de stânga" de subminare a valorilor americane.

Raportul special al organizației de la acea vreme indica legăturile financiare dintre entitățile finanțate de SUA și Fundațiile lui Soros(Open Society Foundations) care „încearcă să destabilizeze guvernele legitime, să elimine frontierele naționale, să urmărească politicienii conservatori, să finanțeze tulburările civile, să submineze instituții ale învățământului superior și să orchestreze crizele refugiaților. Încă din 2018 JW avertiza că aceste entități încurajează conflctul rasial prin finanțarea organizațiilor rasiste anti-capitaliste și prin finanțarea mișcării "Black Lives Matter", de care atunci puțini auziseră.

Studiul celor de la Judicial Watch (JW), din luna septembrie, arată că procentul de înregistrare a depășit 100% dintre alegătorii cu drept de vot. 

Mai precis, este vorba de opt state în care ratele de înregistrare la nivel de stat au depășit 100% au fost Alaska, Colorado, Maine, Maryland, Michigan, New Jersey, Rhode Island și Vermont.
 
„Studiul din luna septembrie 2020 a adunatt cele mai recente date de înregistrare postate online de către state. Aceste date au fost apoi comparate cu cele mai recente estimări ale populației realizate de Biroul de recensământ, colectate de American Community Survey (ACS) in  perioada 2014 - 2018. Sondajele ACS sunt trimise la 3,5 milioane de adrese în fiecare lună, iar estimările sale pe cinci ani sunt considerate cele mai fiabile estimări în afara recensământului care are loc la zece ani”, spune Judicial Watch.

De asemenea, orgnizația a subliniat că anumite state ar fi putut exclude „alegătorii inactivi” din datele lor.  

„Noul studiu arată 1,8 milioane de votanți în plus sau „fantomă” în 353 de comitate din 29 de state. Datele evidențiază nesăbuința de a expedia  buletine de vot pe listele de înregistrare a alegătorilor. Listele de vot fraudate pot însemna alegeri fraudate”, spune președintele Judicial Watch, Tom Fitton.

De altfel, arată cei de la JW, în iunie 2019, comitatul Los Angeles a emis notificări către 1,5 milioane de alegători inactivi după ce JW a ajuns la un acord de soluționare cu autoritățile.

Judicial Watch a menționat că Los Angeles avea peste 10 milioane de locuitori, mai mult decât populația din 41 din cele 50 de state americane, iar comitatul Los Angeles a permis ca peste 20% dintre alegătorii săi înregistrați să devină inactivi fără a-i scoate din lista electorală. „Judicial Watch a descoperit că California a tratat îndepărtarea alegătorilor inactivi drept permisă, nu obligatorie și nu și-a curățat listele de înregistrare a alegătorilor în cel puțin 20 de ani”.

Fitton a spus la acea vreme, „Această înțelegere va avea ca rezultat curățarea imediată și continuă a listelor electorale în California și în LA. Această victorie pentru alegeri curate în California va constitui un alt precedent național pentru alte state să ia măsuri rezonabile pentru a se asigura că morții și alți alegători fără drept de vot sunt eliminați din listă.”

„În 2018, Curtea Supremă a confirmat un program de curățare a listelor de alegători care a rezultat dintr-o soluționare a unui proces federal cu Ohio. Kentucky a început, de asemenea, curățarea a sute de mii de înregistrări vechi anul trecut, după ce a consimțământ să pună capăt unui alt proces intentat de Judicial Watch. În septembrie 2020, Judicial Watch a dat în judecată Illinois pentru că a refuzat să dezvăluie datele listelor electorale, încălcând legea federală”, a mai transmis Judicial Watch.