ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cunoscut medic canadian nu și-a menajat cuvintele criticând dur restricțiile anti-COVID impuse de autorități, cu ocazia unei reuniuni virtuale organizate săptămâna trecută, scrie EVZ., care citează LifeSiteNews, unde găsiți transcrierea integrală a intervenției dure a doctorului Rodger Hodkinson..
 
„Sunt un medic specialist în patologie, care include virusologia. Esența este aceasta: există o isterie publică total nefondată, creată de media și de politicieni. Este scandalos. Este cea mai mare șarlatanie comisă vreodată împotriva unui public care nu bănuiește nimic. Nu se poate face nimic pentru a controla acest virus”, a declarat Dr. Rodger Hodkinson, la o ședință a municipalității din Edmonton, Alberta, organizată pe 13 noiembrie și care a durat un număr însemnat de ore (vedeți intervenția lui de la 8:25:58 pe înregistrarea de mai jos).
 
În comentariul său făcut în fața consiliului municipal din Edmonton, provincia Alberta, dr. Hodkinson a criticat purtarea măștii, afirmând că, pe lângă că sunt ineficiente, măștile nu sunt purtate cum trebuie de „lemingii” care și le pun.
 
„Măștile sunt total inutile. Nu există nici o dovadă pentru eficiența lor. Măștile din hârtie și măștile din pânză sunt doar un semn de supunere. Nici măcar nu sunt purtate cum trebuie de cele mai multe ori”, a spus Hodkinson.

„Este pur și simplu ridicol. Văzându-i pe acești nefericiți, needucați – nu vorbesc aici în sens peiorativ – văzându-i pe acești oameni mergând de colo colo ca niște lemingi, supunându-se fără nici o bază științifică și punându-și masca pe față…”
 
Hodkinson a criticat și testarea excesivă COVID-19, despre care a spus că este „ domeniul său”, afirmând că un rezultat pozitiv nu înseamnă o „infectare clinică”.

Sunt în domeniul testelor COVID-19. Doresc să subliniez cu litere de-o șchioapă că testele pozitive nu înseamnă infectare clinică.”, mai spune medicul canadian.

Citiți articolul integral AICI.