ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Donald Trump a transmis un mesaj video de patru minute pe Twitter de la Walter Reed Army Hospital, unde a fost internat după ce a fost testat cu covid. După încă o noapte în spital președintele Trump a anunțat că se simte mult mai bine. Liderul de la Casa Albă a mulțumit medicilor și susținătorilor și a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate. Și a spus că tratamentul care îi este administrat de medici este un „miracol de la Dumnezeu”.
 
„Am venit la Walter Reed pentru că nu mă simțeam atât de bine, dar acum mă simt mult mai bine și cred că mă voi întoarce în curând pentru a continua campania electorală. Adevăratul test va fi în următoarele zile”, a spus Donald Trump în mesajul postat pe Twitter.

„Lupt nu doar pentru mine, ci pentru toată lumea, pentru a învinge această pandemie de coronavirus. Apreciez foarte mult susținerea primită, atât din partea americanilor, cât și din partea liderilor lumii. Le mulțumesc pentru condoleanțele trimise”.  Trump a continuat apoi vorbind despre terapiile experimentale cu care este tratat, comparându-le cu miracole „care vin de la Dumnezeu”. „Sunt multe lucruri bune care au avut loc, dacă te uiți la terapia pe care o urmez, aceasta e una dintre ele”, a spus președintele Trump.
 
 „Cred că sunt sunt minuni. Oamenii mă critică când spun asta, dar sunt lucruri care se întâmplă, care par a fi minuni, care vin de la Dumnezeu ". 
 
 
"Nu am avut altă opțiune. Pentru că pur și simplu nu voiam să rămân la Casa Albă", a declarat Trump, a doua zi după ce a fost internat la spitalul militar Walter Reed. "A trebuit să ies ... Nu pot sta închis într-o cameră la etaj și complet în siguranță", a spus el. "Ca lider, trebuie să te confrunți cu probleme. Niciun mare lider nu ar fi făcut asta vreodată", a continuat Trump.
 
Susținătorii președintelui continuă să se adune, cu steaguri și însemne ale campaniei lui Trump, în fața spitalului Walter Reed. 
 
 
"Țara are nevoie de el. Lumea are nevoie și de el", a spus o femeie.

"Cred că oamenii ar trebui să lase totul deoparte și să-i ureze să fie sănătos, pentru că acesta e un virus foarte periculos, iar el este un bărbat în vârstă. Deci, toată lumea ar trebui să se roage pentru siguranța lui și să se roage ca el să iasă cu bine din asta”, a spus un alt susținător venit în fața spitalului.
 
"Dacă conglomeratul mondial anti-Trump și-a dorit ca această bombă cu viruși din China să ajungă, până la urmă, și la președintele Americii (chestiunea se studiază în orice serviciu special din lume), noi sperăm să râmână doar un atentat nereușit.", comentează colegul nostru Victor Roncea în interviul realizat cu Virgiliu Gheorghe. Citiți  INTERVIU EXCLUSIV. Donald Trump urmează un tratament recomandat în parte și de Virgiliu Gheorghe. Bioeticianul comentează pentru ActiveNews tratamentul contra COVID al celui mai puternic om al planetei, președintele Americii