ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O înregistrare extraordinară din insulele Bahamas surprinde imagini inexplicabile cu țărmul oceanului secat, în locul în care trebuia să fie acoperit cu apă.

Într-o postare pe Twitter, un utilizator își expirmă îngrijorarea: „Sunt șocat în momentul de față... Așa arată Long Island, Bahamas. O ceanul a disparut!!! Iată cum se vede uraganul Irma”

Clipul ciudat arată cum utilizatoarea care l-a postat se plimbă pe solul unde trebuia să fie oceanul, care acum este uscat și acoperit de scopice de mari dimensiuni.

O altă fotografie, realizată la doar o zi distanță arată momentul în care lucrurile revin la normal, iar oceanul revine la alocul în care se afla.

Uraganul Irma, care a lovit Bahamas vineri a fost atât de puternic încât a alterat forma oceanului în Long Island, cu toate că este pfoarte posibil ca acesta să revină la normal în cel mai scurt timp.