Twitter permite tot mai frecvent pedofililor să folosească rețeaua socială pentru a-și promova mesajele pedofile, însă și-a făcut un stindard din a lupta pentru a interzice mesajele conservatorilor sub pretextul descurajării „discursului urii”. 

Într-o serie de postări un cont anonim Twitter a scos la lumină zeci de pedofili care utilizează în mod deschis rețeaua socială. Breitbart Tech a confirmat conturile listate pe Twitter.  Astfel, au fost identificate peste 50 de conturi care s-au definit în mod deschis ca fiind fie pro pedofile, fie MAP, acronim pentru Persoanele Atrase de Minori, unele dintre acestea fiind active pe Twitter începând din 2012.

Unul dintre conturi, denumit „Virtuos Pedophiles”, se descrie drept un cont pentru „pedofili împotriva sexului dintre adult și copii”, în timp ce un alt utilizator s-a prezentat drept „un pedofil de 50 de ani anti-contact”.

Un alt cont recent creat, care a făcut peste 1.000 de postătri de la crearea lui în octombrie 2018, menționează: „ Cei din MAP au  tot dreptul de a vorbi (inclusiv  pe bloguri publice) despre fanteziile lor sexuale și romantice, câtă vreme materialele secxuale explicite sunt ascunse de copii. Nu este ceva rău sau lipsit de respect să vorbești despre oameni pe care îi consideri drăguți”.

Printre conturile pedofile se află și al unui utilizator care a postat într-o veselie pe Twitter, timp de șase ani, descriindu-se ca fiind „atras sexual și emoțional de copii”.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.