ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondatorul și patronul revistei porno „Hustler", Larry Flint, a anunțat că va oferi zece milioane de dolari persoanei care va furniza informații compromițătoare despre Donald Trump și care vor provoca la destituirea sa de la Casa Albă.

„Nu mă aștept ca amicii miliardarului Trump să-l denunțe, dar sunt convins că există mulți oameni care știu anumite lucruri și pentru care zece milioane de dolari înseamnă mulți bani", scrie Larry Flint într-un anunț publicat în „The Washington Post".  El aduce aminte că a oferit deja o recompensă de un milion de dolari pentru difuzarea unor informații care au contribuit la scoaterea din viața politică a doi republicani. 

„Având în vedere criza actuală, am ridicat recompensa la zece milioane de dolari și fiți siguri că intenționez să plătesc toată această sumă", subliniază el. 

Larry Flint se arată nemulțumit mai ales de suspiciunile cu privire la implicarea rușilor pentru a favoriza candidatura lui Trump la ultimele alegeri prezidențiale din Statele Unite, de decizia celui de-al 45-lea președinte american de a-și retrage țara din Acordul Climatic de la Paris și de faptul că ar putea declanșa un război nuclear cu Coreea de Nord. 

Anunțul este însoțit de un e-mail și o linie de telefon deschisă de luni până vineri între orele 08.30 - 18.00 în următoarele două săptămâni.

Larry Flynt, fondatorul și editorul-șef al revistei Hustler, și-a înființat propria companie în anul 1976 și a început să producă filme pentru adulți în 1998.

Larry Flynt a rămas paralizat și se deplasează într-un scaun cu rotile, după ce a fost împușcat în 1978.