ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legenda rock-and-roll-ului, Eric Clapton, este unul dintre cei mai venerați chitariști din toate timpurile. Dar nici măcar el nu a scăpat de brațul lung al noilor culturnici ai stângii. Care desființează tot ce contravine ideologiei lor, inclusiv pe cei care nu se închină la noua religie a covid.

Clapton a îndrăznit săptămâna trecută să pună la îndoială blocările impuse de guvern, prin lansare unui cântec nou, împreună cu legenda rock Van Morrison, așa că neo-marxiștii i-au analizat trecutul său și au găsit ceva.Clapton a făcut comentarii rasiste acum 44 de ani la un concert, potrivit The Daily Beast.

În Birmingham, Anglia, în 1976, Clapton s-a adresat publicului in timpul unui concert și a făcut câteva comentarii pe care ulterior le-ar regreta. Comentariile lui Clapton din 1976, potrivit The Daily Beast au fost:
 
„Nu te vreau aici, în cameră sau în țara mea. Oprește Marea Britanie să devină o colonie neagră! Scoate-i afară pe străini. Scoate cioroii. Scoate negrotei afară! Păstrați Marea Britanie albă. Obișnuiam să fiu drogat, acum sunt rasist!”

„Este mult mai greu, omule. F... negroteii, omule. F.... saudiții care au preluat Londra. Marea Britanie devine supraaglomerată și(fostul politician britanic Enoch Powell) va opri asta și îi va trimite pe toți înapoi!"

Aceste comentarii au fost scoase la iveală după ce Eric Clapton a anunțat săptămâna trecută că se va alătura lui Van Morrison pentru a înregistra o nouă piesă împotriva blocajelor: „Stand and Deliver”. Într-un interviu acordat Variety, Clapton a spus că nu-și poate imagina o lume în care muzica live nu mai face parte din cultură. „Trebuie să ne ridicăm și să ne spunem părerea  pentru că trebuie să găsim o cale de ieșire din această mizerie. Alternativa nu e a sta să ne gândim. Este posibil ca muzica live să nu se mai recupereze niciodată [din blocaje] ”, a spus Clapton.