ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aflat în Texas la un miting electoral, președintele Statelor Unite a lansat un atac la adresa democraților, acuzându-i că susțin „globaliștii dornici de putere”.

Liderul de la Casa Albă a lansat câteva mesaje foarte clare. Primul: anunțul privind impozitele mai mici pentru americanii cu venituri medii.

„Am cerut Congresului o nouă reducere a impozitelor. Vom reduce impozitele pentru clasa de mijloc cu aproximativ 10%, vom vota după alegeri", a anunțat președintele SUA. Trump a subliniat că această reformă fiscală va fi adresată doar clasei de mijloc. 
 
Apoi, președintele american s-a autoproclamat drept un „naționalist”,  avertizând electoratul republican că democrații doresc să reinstaureze influența „globaliștilor corupți și avizi de putere”.

„Știți ce este un globalist? Un globalist este o persoană care dorește ca planeta să meargă bine și, sincer, fără să îi pese de țara noastră prea mult. Știți ceva, nu putem să permitem așa ceva”, a declarat Trump.

„Există un cuvânt. Este de modă veche. Se numește naționalist. N-ar trebui să folosim acel cuvânt. Știți ce sunt eu? Sunt un naționalist. Folosiți acel cuvânt.”, a adăugat Trump.

Președintele american și-a exprimat deseori dorința de a pune „America pe primul loc” și a criticat alianțe globale precum NATO sau ONU, iar recent a redus ajutoarele SUA pentru Guatemala, Honduras și El Salvador.