ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump și mama celor mai mari trei copii ai acestuia, a murit în mod neașteptat joi în apartamentul său din New York, transmite EvZ. Ea avea 73 de ani.

Moartea Ivanei Trump a fost anunțată pentru prima dată joi, în jurul orei 12:30, când serviciile de urgență au fost chemate pentru un stop cardiac într-un apartament de pe East 64 Street din Manhattan, unde locuia Ivana.

Paramedicii au ajuns la fața locului, iar ulterior a fost declarat decesul acesteia, scrie presa americană.

Moarte ei ar fi fost din „cauze naturale”, scrie Daily Mail.

„Sunt foarte trist să îi informez pe toți cei care au iubit-o, și sunt mulți, că Ivana Trump a decedat în casa ei din New York. A fost o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață minunată și inspirată”,  a transmis fostul președinte printr-un comunicat.

Donald Trump a adăugat: „Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr., Ivanka și Eric (foto cu cu ei mai jos - nota red.). Era atât de mândră de ei, așa cum și noi toți eram atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!”

Un vlogger american arată că deși nu se știu exact cauzele morții fostei soții a lui Trump internetul a bubuit deja cu întrebarea dacă a decedat din cauza efectelor adverse ale vaccinului. VIDEO în deschidere.