ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Printre cei aproape un milion de israelieni vaccinați împotriva coronavirusului până acum, aproximativ 240 de israelieni au fost diagnosticați cu virusul Covid-19 la câteva zile după ce au fost vaccinați, potrivit Times of Israel. 
 
Cifra subliniază necesitatea ca indivizii să continue să se protejeze săptămâni și după ce au fost imunizați prin vaccinare, deoarece organismul are nevoie de timp pentru a dezvolta anticorpi eficienți împotriva virusului SARS-CoV-2, care cauzează COVID-19, susține sursa citată.
 
Cele mai frecvente efecte secundare raportate au fost slăbiciune, amețeli și febră, cu 319 de cazuri combinate, a spus ministerul. Cinci persoane au avut diaree. Alte 293 de persoane au raportat simptome localizate în care a fost administrată injecția, cum ar fi durerea,  umflarea și roșeața, mai transmite publicația israeliană.