ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ziua Independenței este o zi de sărbătoare în familie, cu picnic și grătare, punându-se mult accentul pe libertatea politică, ca tradiție americană. Activitățile asociate acestei zile includ concursurile de mâncat pepene verde și hot-dogi, precum și evenimente sportive, ca de exemplu jocuri de baseball, cursele „cu 3 picioare”, activitățile de înot și alte jocuri.

Mulți afișează steagul American în afara caselor sau clădirilor. Multe comunități se ocupă de jocuri de artificii care sunt, adesea, însoțite de muzică patriotică. Cele mai impresionante jocuri de artificii sunt televizate. Unii angajați își „consumă” una sau mai multe zile din vacanță pentru a „obține” un weekend prelungit, pentru a fugi de căldură pe plaja favorită sau în locul preferat de vacanță, model preluat și de români cu ocazia zilei de 1 mai sau de Rusalii.

Ziua Independenței este o sărbătoare patriotică pentru celebrarea aspectelor pozitive ale Statelor Unite. Mulți politicieni apar la evenimentele publice pentru a-și exprima suportul pentru istoria, moștenirea și oamenii țării lor.

Peste toate, oamenii din Statele Unite își exprimă recunoștința pentru libertatea și drepturile pentru care a luptat prima generație a multora din americanii de astăzi. Statuia Libertății este un monument național care este asociat cu Ziua Independenței. Astăzi toți americanii spun God Bless America!