ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără în vârstă de 33 de ani a fost diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii. Femeia urma să aducă pe lume un băiățel, dar medicii au sfătuit-o să avorteze și să înceapă de urgență chimioterapia.

Tasha Trafford a fost în culmea fericirii atunci când a aflat că este însărcinată, dar, din păcate, în săptămâna a 16-a de sarcină, tânăra a primit un diagnostic cumplit. Medicii i-au spus că suferă de o formă gravă de cancer osos și că trebuie să înceapă chimioterapie de urgență.

Aceștia i-au spus Tashei că trebuie să facă imediat un avort pentru a putea începe tratamentul. Dar tânăra nici nu a vrut să audă asta. 

„Să îi fac rău fiului meu este de neconceput pentru mine", le-a spus Tasha medicilor.

Ea a decis să ducă sarcina până la capăt, chiar dacă a fost avertizată că acest lucru îi va aduce sfârșitul.

Sarcina a decurs bine și cu puțin înainte de Crăciun micuțul Cooper a venit pe lume. Tasha a putut să își strângă copilul la piept și i-a fost alături 11 luni. Deși și-a dorit cu disperare să îi poată fi alături micuțului la prima aniversare, Tasha s-a stins din viață cu o lună înainte ca băiățelul să împlinească 1 an.

„A pus viața copilului nostru mai presus de viața ei", a declarat soțul tinerei, potrivit Daily Mail.