O tânără în vârstă de 33 de ani a fost diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii. Femeia urma să aducă pe lume un băiățel, dar medicii au sfătuit-o să avorteze și să înceapă de urgență chimioterapia.

Tasha Trafford a fost în culmea fericirii atunci când a aflat că este însărcinată, dar, din păcate, în săptămâna a 16-a de sarcină, tânăra a primit un diagnostic cumplit. Medicii i-au spus că suferă de o formă gravă de cancer osos și că trebuie să înceapă chimioterapie de urgență.

Aceștia i-au spus Tashei că trebuie să facă imediat un avort pentru a putea începe tratamentul. Dar tânăra nici nu a vrut să audă asta. 

„Să îi fac rău fiului meu este de neconceput pentru mine", le-a spus Tasha medicilor.

Ea a decis să ducă sarcina până la capăt, chiar dacă a fost avertizată că acest lucru îi va aduce sfârșitul.

Sarcina a decurs bine și cu puțin înainte de Crăciun micuțul Cooper a venit pe lume. Tasha a putut să își strângă copilul la piept și i-a fost alături 11 luni. Deși și-a dorit cu disperare să îi poată fi alături micuțului la prima aniversare, Tasha s-a stins din viață cu o lună înainte ca băiățelul să împlinească 1 an.

„A pus viața copilului nostru mai presus de viața ei", a declarat soțul tinerei, potrivit Daily Mail.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews