ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat din Rusia a fost arestat și riscă să stea 15 ani după gratii pentru că a bătut un pedofil, după ce a reușit să salveze un adolescent din mâinile acestuia. Pedofilul, Vladimir Zaitsev, în vârstă de 54 de ani, a murit în urma loviturilor, scrie Daily Mail.

Vladimir Sankin este mecanic auto, are 33 de ani și locuiește în orașul Ufa. Acum este considerat de mulți ruși un adevărat erou pentru că a eliberat un adolescent care fusese sechestrat de pedofil.
Salvatorul riscă o pedeapsă de 15 ani de închisoare pentru uciderea lui Zaitsev.

În timp  ce Sankin lucra în atelierul său, un adolescent l-a rugat să-l ajute să-și elibereze prietenul închis în apartamentul pedofilului. Băiatul era foarte agitat, iar mecanicul a alergat cu acesta spre locuința agresorului unde l-a auzit pe celălalt copil plângând. A spart ușa și l-a eliberat pe puștiul de 14 ani, care i-a spus că barbatul din casă i-a cerut să se dezbrace, amenințându-l că îl ucide cu toporul dacă nu face ce-i spune, după cum a povestit Sankin anchetatorilor.

După eliberarea băiatului, mecanicul a chemat poliția și între timp l-a scos pe Zaistev afară, l-a bătut cu o bâtă. În urma rănilor, pedofilul, eliberat recent din închisoare după o condamnare pentru atacuri sexuale asupra minorilor, a murit.

Sankin a fost arestat pentru „lovituri cauzatoare de moarte”. 

Pedofilul îi întâlnise pe adolescenți în fața casei sale, unde încercau să se încălzească, după ce se jucaseră câteva ore în zăpadă. Acesta i-a invitat pe băieți în locuința sa pentru a-și usca hainele ude. Ajunși înăuntru, Zaitsev i-a pus să se dezbrace și a început să-i hărțuiască. Unul dintre copii a reușit să scape și i-a cerut mecanicului auto să-l ajute. „Nu mă așteptam să moară. Am salvat doi copii din mâinile lui”, a declarat salvatorul.

Zeci de mii de persoane au semnat o petiție prin care solicită eliberarea lui Sankin, pe care îl consideră un erou. În petiție se spune că pedofilul a murit după ce s-a lovit la cap, în timpul luptei cu Sankin. „Este un tip bun. El și-a plătit bunătatea cu libertatea”, a spus Roman, un prieten al salvatorului. 


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews