Un cuplu din Michigan care are 14 copii, toți băieți, a adus pe lume, în sfârșit, o fetiță.

Kateri Schwandt, în vârstă de 45 de ani, a născut marți o fetiță, pe nume Maggie Jayne, spre bucuria uriașă a familiei, care aștepta de 30 de ani ca familia să aibă în casa plină de băieți și o fetiță, scrie Daily Mail.

Soții Schwandt s-au cunoscut când erau adolescenți, în timpul liceului. S-au căsătorit în 1993 și au avut trei fii, înainte de a absolvi facultatea. Dar a fost nevoie de multe încercări pentru a obține doi cromozomi X. Și pentru a aduce pe lume o fetiță. Suntem fericiți și entuziasmați să o avem acum pe Maggie Jayne în familia noastră”, a spus Jay. „Anul acesta este unul memorabil, din mai multe motive, dar Maggie este cel mai mare dar pe care ni l-am putut imagina vreodată”.
 
Cei 14 băieți ai cuplului se numără Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker, Francisco și Finley. Fiul cel  mai mic al cuplului, Finley, s-a născut în aprilie 2018, iar părinții l-au botezat așa pentru că este un nume de obicei dat fetițelor.
 
 
Mama celor 14 băieți spune că viața cu o familie atât de numeroasă, numai cu băieți este „ o nebunie,  haotică, zgomotoasă și dezordonată”. Dar, adaugă ea „Ne place. Dacă nu ne-ar fi plăcut, nu am fi continuat să face atât de mulți copii”.
 
Simpatica familie este pasionată de outdoor și are o pagină de Facebook despre vânătoare, pescuit și viață fericită, pe care v-o recomandăm: