ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O analiză publicată de site-ul LifeSiteNews arată de ce Biden nu va fi președinte, chiar și după ce Colegiul Electoral l-a desemnat luni, formal pe Joe Biden președinte ales al SUA.  De altfel, așa cum ActiveNews arăta ieri, contestațiile lui Trump se vor derula în continuare în Georgia, Michigan, Wisconsin, Pennsylvania, Arizona și Nevada, deși fiecare dintre aceste state și-a văzut electorii votând luni pentru Biden.

Chiar când credeați că alegerile prezidențiale din 2020 nu ar putea să devină mai spectaculoase, două grupuri de electori prezidențiali concurenți s-au întâlnit astăzi pentru a vota. Alegătorii democrați din Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Georgia și Nevada au votat, desigur, pentru Joe Biden.

Dar, într-o mișcare surprinzătoare, electorii republicani din aceleași state s-au întâlnit și ei, votând pentru Donald Trump. Electorii „au mers pe acest vot procedural pentru a păstra orice pretenții legale care ar putea fi prezentate în viitor”.

Ședința elecltoriklor republicani nu a fost anunțată în prealabil, de teama violențelor celor de stânga. Aceasta este America în care trăim acum.
 
Mișcarea de astăzi a electorilor partidului republican este un ecou al alegerilor prezidențiale din 1960, din Hawaii, când democrații l-au provocat în instanță pe câștigătorul declarat, președintele Nixon. În timp ce procesele democratice erau în curs, electorii prezidențiali democrați s-au întrunit pentru a-l vota pe John F. Kennedy pentru a-și păstra intenția, în cazul în care rezultatul legal ar fi favorizat candidatul lor.

Șansele legale ale președintelui au fost stimulate astăzi de două noi evoluții, ambele având legătură cu Dominion Voting Systems.
 
Prima analiză criminalistică a hard-ului Dominion a fost în cele din urmă lansată în această dimineață și dezvăluie fraude electorale masive. În același timp, am aflat că Dominion însuși a fost piratat de actori străini în urmă cu câteva luni, validând afirmațiile avocaților președintelui Trump că au existat intervenții în alegerile străine.

Mulți dintre noi bănuiam mult timp pe baza analizelor statistice că sistemele Dominion au fost trucate, nu în ultimul rând însuși președintele Trump. Dar, întrucât serverele în sine erau ținute sub cheie, ne lipseau dovezi serioase. Acum ele există.
 
După ce mii de voturi au fost schimbate în mod misterios de la Trump la Biden în  Antrim, Michigan, un judecător local a permis efectuarea unei anhete criminalistice asupra sistemului de vot Dominion utilizat la alegerile din 2020. 
 
Rezultatele au fost uimitoare:

„Concluzionăm că sistemul de votare actual este conceput în mod intenționat cu erori inerente pentru a crea fraude sistemice și a influența rezultatele alegerilor. Sistemul generează în mod intenționat un număr foarte mare de erori la vot. Buletinele de vot electronice sunt apoi transferate spre adjudecare”.

Cu alte cuvinte, auditorii cred că Dominion și-a proiectat în mod deliberat sistemul pentru a trișa citind în mod deliberat greșit buletinele de vot marcate clar. Cât de des trișează acestea în acest fel?

Rata admisibilă de eroare electorală stabilită de liniile directoare ale Comisiei Electorale Federale este de 1 din 250.000 buletine (.0008%). Am observat o rată de eroare de 68,05%. Acest lucru a demonstrat o eroare semnificativă în securitatea și integritatea alegerilor.

Aceasta înseamnă că peste două treimi din buletinele de vot au fost clasificate în mod greșit de către sistemul Dominion ca fiind ilizibile. Aceste mii de buletine de vot au fost apoi trimise electronic într-o locație îndepărtată pentru ca un „lucrător la sondaj” să „judece”, adică să decidă care sunt intențiile reale ale alegătorului. 

„Erorile intenționate duc la adjudecarea în bloc a buletinelor de vot fără supraveghere, fără transparență și fără urmări de audit. Acest lucru duce la fraudarea alegătorilor sau a alegerilor. Pe baza studiului nostru, concluzionăm că sistemul Dominion Voting nu ar trebui utilizat în Michigan. Concluzionăm în continuare că rezultatele județului Antrim nu ar fi trebuit să fie certificate”.
 
Desigur, ceea ce am putea numi „Dominion Cheating Systems” nu a fost folosit doar în Michigan, ci și în alte 27 de state. Dacă rezultatele auditului din districutl Antrim pot fi duplicate în alte câteva districte din alte state, președintele Trump poate fi considerat câștigător.

Problema pentru echipa președintelui până acum a fost obținerea accesului la sistemele Dominion, dar această problemă poate fi rezolvată acum. În această dimineață, guvernul SUA a anunțat că a existat o piratare majoră a sistemelor informatice americane de către un actor străin.

Dominion Voting Systems, la fel ca majoritatea corporațiilor private și publice americane, se bazează pe soft-ul unei firme de tehnologie Internet numită SolarWinds. Se pare însă că,  înaintea alegerilor, SolarWinds a fost piratat, ceea ce înseamnă că Dominion Voting Systems a fost o carte deschisă pentru orice actor rău, hai să presupunem că ar fi China.

În septembrie 2018, președintele Trump a semnat un ordin executiv care stabilește măsurile ce trebuie luate dacă se demonstrează că „actori străini” s-au amestecat în alegerile din SUA. Acest ordin solicită directorului serviciilor de informații naționale, John Ratcliffe, să raporteze până vineri în acest moment dacă a existat o intervenție în alegerile străine în alegerile din 3 noiembrie. Același ORDIN îi oferă președintelui puteri de urgență EXTINSE pentru a apăra SUA de astfel de amenințări la adresa securității noastre naționale.