ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ar trebui să fie unul dintre cele mai mari scandaluri în sănătatea publică, dar este trecut sub tăcere din cauza personajelor și organizațiilor implicate. În premieră, Organizația Națiunilor Unite a fost obligată să admită că o inițiativă internațională majoră de vaccinare a provocat, de fapt, izbucnirea bolii pe care trebuia să o elimine.

În timp ce  Organizația Mondială a Sănătății (OMS) va continua să se laude cu așa zisa „eradicare a poliomielitei” cu ajutorul vaccinurilor, situația stă complet altfel. Campania pe care o duce de zeci de ani, de eradicare a poliomielitei, ucide acum zeci de tineri nevinovați care trăiesc în țările sărace.

Iar oficialii din domeniul sănătății încep să recunoască faptul că planul lor de a opri poliomielita „sălbatică” a avut efecte nedorite, copiii rămânând paralizați de o tulpină mortală a agentului patogen derivat dintr-un vaccin viu.

Această ultimă pandemie a izbucnit în Ciad și Sudan, iar vinovatul a fost identificat: un virus poliomielitic derivat din vaccinul oral de tip  2. Funcționarii se tem că această nouă tulpină periculoasă ar putea trece continentele în curând, provocând în continuare focare mortale în întreaga lume.

Acest dezastru Big Pharma nu este nou. După ce au cheltuit aproximativ 16 miliarde de dolari pe parcursul a 30 de ani pentru eradicarea poliomielitei, organismele internaționale de sănătate au reintrodus „accidental” boala în Pakistan, Afganistan și, de asemenea, în Iran, întrucât regiunea Asiei Centrale a fost lovită de o tulpină virulentă de poliomielită generată de compania farmaceutică care distribuia aici vaccinuri.
 
De asemenea, în 2019, guvernul Etiopiei a ordonat distrugerea a 57.000 de flacoane de vaccin oral anti poliomielită, de tip 2 (mOPV2), în urma unui focar similar de poliomielită indus de vaccin.

Vaccinul împotriva poliomielitei este livrat populației africane de Global Polio Eradication Initiative (GPEI), un consorțiu care este susținut și finanțat de Fundația Bill & Melinda Gates.
 
În prezent, primul vaccin experimental COVID-19 este testat pe populația africană prin GAVI Vaccine Alliance, o altă organizație finanțată de Fundația Gates. O sesiune de testări va avea loc în Africa de Sud, fiind condusă de Universitatea Witwatersrand din Johannesburg - o altă instituție finanțată de Gates.

Această informație ar trebui să determine mass-media și susținătorii sănătății să pună întrebări serioase cu privire la eficacitatea și siguranța vaccinului „miracol” COVID, scria AP scria la începutul lunii. Agenția nota:

„Organizația Mondială a Sănătății susține că un nou focar de poliomielită în Sudan este legat de o epidemie care apăruse deja în Ciad - la o săptămână după ce agenția de sănătate a ONU declara continentul african liber de virusul poliomielitei sălbatice.

Într-o declarație din această săptămână, OMS anunța că doi copii din Sudan - unul din statul Darfur de Sud și celălalt din statul Gedarif, aproape de granița cu Etiopia și Eritreea - au paralizat, în martie și aprilie. Ambii fuseseră vaccinați împotriva poliomielitei. OMS a declarat că investigațiile inițiale privind focarul arată că cazurile sunt legate de un focar în curs de desfășurare derivat din vaccin în Ciad, care a fost detectat pentru prima dată anul trecut și se extinde acum în Ciad și Camerun.

„Există o circulație locală în Sudan și o transmitere continuă a transmiterii cu Ciad", a spus agenția ONU, adăugând că secvențierea genetică a confirmat numeroase tulpini ale virusului în Sudan din Ciad.

OMS a declarat că a găsit 11 cazuri suplimentare de poliomielită derivate din vaccin în Sudan și că virusul a fost identificat și în probele de mediu. Există, de obicei, multe alte cazuri neraportate pentru fiecare pacient confirmat cu poliomielită. Boala extrem de infecțioasă se poate răspândi rapid în apa contaminată și cel mai adesea lovește copiii sub 5 ani. În cazuri rare, virusul poliomielitic viu din vaccinul oral poate suferi mutații într-o formă capabilă să provoace noi focare”.