ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat a tras la întâmplare în trecători, dintr-o mașină, duminică, la Odessa și Midland, statul american Texas. Cinci persoane au murit, iar 21 sunt rănite, informează CNN, citând autoritățile locale.
 
Atacatorul a luat în vizor trecărorii aflați în zona cetrelor comerciale din Odessa și Midland. Poliția din Midland a anunțat că individul, un bărbat alb, cu vârsta de aproximativ 30 de ani, a fost împușcat mortal de forțele de ordine din Odessa.

Potrivit autorităților, bilanțul victimelor este de cel puțin cinci morți și 21 de răniți. Printre răniți sunt si ofițerii de poliție care au încercat să îl oprească pe atacator.

Autorul atacului a deschis focul asupra ofițerilor de poliție care l-au oprit pe șosea pentru un control de rutină, apoi a împușcat la întâmplare oamenii aflați pe stradă. După ce și-a abandonat autoturismul, a furat o dubiță de poștă și a mers în orașul învecinat unde a tras în trecătorii ce i-au ieșit în cale.

Bărbatul a fost ucis într-un schimb de focuri, după ce a fost blocat de forțele de ordine.