ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat a deschis focul într-un club de noapte și a facut 17 victime într-un club de noapte din localitatea Little Rock, Arkansas.

Mai multe persoane au fost călcate în picioare, după ce primele focuri de armă au generat haos în clubul Power Lounge din localitatea Little Rock, transmite ABC News.

 Inițial, o persoană era considerată în stare critică, dar se pare că medicii au reușit să o stabilizeze. Între timp, celălalte persoane împușcate nu au suferit răni care să le pună viața în pericol, potrivit poliției din Little Rock. Incidentul a avut loc în jurul orei locale 2.30 (10.30 ora României) și a pornit de la o dispută în timpul unui concert din Power Lounge.
 
Nu există informații despre suspect, dar autoritățile locale au precizat că nu există motive de natură teroristă în Arkansas.