Decizia Curţii Supreme a SUA care permite căsătoria între persoanele de acelaşi sex este doar un prim pas în destrămarea familiei tradiţionale.

În statul american Montana s-a cerut legalizarea poligamiei. Nathan Collier a dorit să se căsătorească legal cu încă o femeie, dar cum bigamia este interzisă, acesta a fost refuzat. Cetăţeanul ameninţă că va da în judecată administraţia SUA dacă această problemă nu va fi rezolvată, aşa cum s-a rezolvat şi pentru căsătoria între persoanele de acelaşi sex.

Bigamia este interzisă acum pe tot teritoriul SUA. "Vrem legitimitate, nimic altceva", a spus Nathan Collier.
 
 
Poligamia este răspândită în statul american Utah, acolo unde trăieşte o mare comunitate de mormoni. "Suntem foarte fericiți cu această decizie”, a afirmat Joe Darger, un adept al poligamiei din statul Utah.

Judecătorul şef al Curţii Supreme a SUA John G.Roberts, unul  dintre cei care s-a opus legalizării căsătoriei homosexualilor, crede că acest lucru ar putea fi urmat de legalizarea poligamiei: "Este fantastic de observat cum majoritatea argumentelor majorității judecătorilor se aplică perfect și pentru o eventuală cerere pentru legalizarea căsătoriilor între mai mult de două persoane".

Boris Dittrich, activistul homosexual olandez cunoscut ca iniţiatorul pentru căsătoria între persoane de acelaşi sex, a recunoscut recent într-un interviu că legalizarea mariajelor în grup (trei sau mai multe persoane) este următorul pas.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews