Decizia Curţii Supreme a SUA care permite căsătoria între persoanele de acelaşi sex este doar un prim pas în destrămarea familiei tradiţionale.

În statul american Montana s-a cerut legalizarea poligamiei. Nathan Collier a dorit să se căsătorească legal cu încă o femeie, dar cum bigamia este interzisă, acesta a fost refuzat. Cetăţeanul ameninţă că va da în judecată administraţia SUA dacă această problemă nu va fi rezolvată, aşa cum s-a rezolvat şi pentru căsătoria între persoanele de acelaşi sex.

Bigamia este interzisă acum pe tot teritoriul SUA. "Vrem legitimitate, nimic altceva", a spus Nathan Collier.
 
 
Poligamia este răspândită în statul american Utah, acolo unde trăieşte o mare comunitate de mormoni. "Suntem foarte fericiți cu această decizie”, a afirmat Joe Darger, un adept al poligamiei din statul Utah.

Judecătorul şef al Curţii Supreme a SUA John G.Roberts, unul  dintre cei care s-a opus legalizării căsătoriei homosexualilor, crede că acest lucru ar putea fi urmat de legalizarea poligamiei: "Este fantastic de observat cum majoritatea argumentelor majorității judecătorilor se aplică perfect și pentru o eventuală cerere pentru legalizarea căsătoriilor între mai mult de două persoane".

Boris Dittrich, activistul homosexual olandez cunoscut ca iniţiatorul pentru căsătoria între persoane de acelaşi sex, a recunoscut recent într-un interviu că legalizarea mariajelor în grup (trei sau mai multe persoane) este următorul pas.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.