ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre atentatorii sinucigași de la Aeroportul Zaventem din Buxelles a fost angajatul unei firme de curățenie, aflată sub contract cu Parlamentul European, potrivit unui oficial al legislativului bruxellez, citat de ABC News.

Un purtător de cuvânt al personalului Parlamentului European a dezvăluit că unul dintre atacatorii din atentatele de la Bruxelles a lucrat pentru o firmă de curățenie, care a încheiat cu el un contract în verile anilor 2009 și 2010.

"Ca student, acesta a avut o slujbă temporară, ca om de serviciu, pe timpul verii, la Parlament, pentru o lună, în 2009 și pentru încă o lună, în 2010", a declarat purtătorul de cuvânt al Parlamentului European, Jaume Duch Guillot, adăugând:

"Așa cum cerea contractul, firma de curățenie a furnizat probe privind absența unui cazier al angajatului".

În timp de Guillot nu a precizat care este numele atacatorului dintre cei doi care s-au aruncat în aer la Aeroportul Zaventem, o sursă din Poliție a confirmat pentru ABC News că persoana este Najim Laachraoui. Anchetatorii cred că Laachraoui a fabricat bombele pentru atacurile teroriste din Paris, din noiembrie 2015, și că a călătorit cu Salah Abdeslam.