ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Frauda electorală acuzată de Trump nu e doar o vorbă aruncată de republican și de echipa sa de campanie. Tot mai multe elemente și declarații vin în sprijinul ideii unui scenariu pus la punct  de democrați, menit să-i ofere pe tavă lui Biden Casa Albă. Este ceea ce spune și  Dick Morris, probabil cel mai important consultant politic american, care, a explicat întrega stratagemă gândită să îl elimine pe Trump, potrivit EVZ.

Partidul Democrat se aștepta la niște alegeri prezidențiale foarte disputate în 2020 și l-a pus pe președintele Donald Trump în situația de a trebui să răstoarne „verdictul” prognozat de institutele de sondare și pronunțat prea devreme de presa „complice”, a declarat analistul politic Dick Morris la Newsmax TV.

„Toată tărășenia cu sondajele timpurii, cu voturile de hârtie, cu întârzierea numărării a fost să inducă ideea că Biden a învins, sau cel puțin că rezultatul era prea neclar pentru a fi declarată victoria, astfel încât verdictul să trebuiască a fi răsturnat”, a spus invitatul

Morris, fost consilier apropiat al lui Bill Clinton, în perioada în care acesta a fost președinte, un perfect cunoscător al culiselor politice americane, a explicat cum Partidul Democrat, cu ajutorul prietenilor din presa „mainstream”, a „aranjat” piesele de domino astfel încât acestea să cadă una după alta în avantajul lui Joe Biden.

„Totul a fost o cursă”, a spus Morris. „Partidul Democrat a înscenat-o. Știau că era probabil să piardă alegerile, așa că primul lucru pe care l-au făcut a fost să falsifice sondajele care au arătat ce victorie detașată vor obține ei.”

Acest lucru a indus convingerea că Biden va câștiga, astfel încă atunci când urma să învingă prin fraudă toată lumea să zică: «mda, oricum câștiga».”

Apoi, spune Morris, „marți, la începutul zilei, sondajele – poate chiar într-o măsură mai mare decât în 2016 – i-au acordat lui Biden «probabilitatea» unei diferențe insurmontabile pe care echipa de campanie a lui Trump să nu o poată contesta.”

„Apoi, a explicat Morris, când rezultatele au început să vină în noaptea alegerilor, Democrații au întârziat constant numărătoarea – în numeroase jurisdicții aceasta nu a fost terminată și a fost lăsată suspendată în Pennsylvania și Wisconsin.” cenariul Democrat, în viziunea lui Morris, a continuat astfel:

Apoi au venit cu voturile prin poștă, le-au descărcat dintr-odată, i-au împiedicat pe Republicani să le examineze și apoi au anunțat că Biden a câștigat.”

În cele din urmă, bomboana pe colivă a pus-o presa, care a indus ideea că echipa de campanie a lui Trump încearcă să submineze niște alegeri libere, a încheiat Morris.

„Presa complice l-a declarat victorios pe Biden în aceste state. Iar Trump este pus în situația de a trebui să răstoarne acest verdict.”

Între timp, apar și declarații despre „ordine de sus” privind votul prin corespondență. Un angajat al Poștei din Michigan a dezvăluit, sub protecția anonimatului, pentru site-ul Project Veritas, detalii legate de directiva pe care a primit-o de la superiorii săi. Acesta spune că i s-ar fi ordonat să modifice datele de pe buletinele de vot care au ajuns mai târziu de 3 noiembrie 2020, astfel încât acestea să fie acceptate. „Separați-le de corespondența standard, astfel încât să poată fi ștampilate manual cu data de ieri (3 noiembrie, ziua votului) și să pooată trece”, a fost comanda pe care a primit-o.
 

 
Între timp, Gateway Pundit relatează că un observator din partea republicanilor a filmat o activitate extrem de suspectă la un centru de numărare a voturilor din Detroit, la ora 4 dimineața, după ziua alegerilor.

În filmarea făcută de avocatul din Texas, Kellye SoRelle, o persoană aflată într-o dubă albă a fost filmată încărcând un cărucior roșu în afara locului de numărare a buletinelor de vot și ducându-l apoi în clădire.
 
Informațiile privind fraudarea nu se opresc aici.
 
 
ivind apărând dovezi despre ceea ce par a fi morți care votează prin votul prin absență în Michigan. 
 
Un susținător al lui Trump a prezentat înregistrări de vot în care ar fi fost incluse persoane care au decedat și și-au exprimat votul în Michigan. Utilizatorul de twitter Essential Fleecas a împărtășit cazul unui alegător pe nume William Bradley, născut în 1902, care pare să fi votat prin așa numitul vot prin absență.
Dacă cineva introduce datele menționate pe site-ul de informare al alegătorilor din Michigan, este redirecționat către o pagină care arată că Bradley a fost înregistrat cu succes pentru a vota la alegeri și și-a trimis buletinul de vot pe 19 septembrie, primit în mod corespunzător pe 2 octombrie.
 
Utilizatorul de twitter a arătat și cazul unei alte alegătoare, pe nume Donna Brydges - născută în 1901 (în vârstă de 119 ani), care ar fi votat prin absență în comitatul Mason, Michigan. De altfel, în urmă cu câteva zile, un caz similar de presupuși morți care voteaază în SUA a fost prezentat de The New York Post. articolul din NYP susținea că buletinele de vot au fost trimise prin poștă în numele alegătorilor morți către Consiliul Electoral din New York City.