ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două elicoptere de agrement au intrat luni în coliziune în zbor în apropierea așa-numitei Coaste de Aur a Australiei, provocând moartea a patru persoane și rănirea gravă a trei, au anunțat autoritățile.

Cel puțin 13 persoane au avut nevoie de tratament în urma coliziunii. Pe lângă cele patru decese, trei pasageri – o femeie și doi băieți tineri – au fost duși la Spitalul Universitar Gold Coast, potrivit News.com.au citat de Național.

Cele două aparate „intrând în coliziune, s-au prăbușit pe bancul de nisip, chiar alături de parcul Sea World”, a declarat inspectorul Gary Worrell, de la poliția din Queensland.  „În consecință, patru persoane și-au pierdut viața astăzi” și „alte trei sunt într-o stare critică în spital”, a mai adăugat el în cadrul unui briefing la fața locului. Unul din elicoptere a intrat cu botul în plină laterală a celui de-al doilea, care tocmai decolase. Momentul a fost filmat de rudele celor din aeronave, care făceau cu mâna viitoarelor victime. Cauzele nu sunt elucidate. Australia e vaccinată în proporție de 97%. VIDEO via Twitter: