ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bolile președinților sunt de tolerat, ale candidaților pot fi fatale. Candidatei democrate la președinția Statelor Unite, Hillary Clinton, i s-ar fi făcut rău în timpul ceremoniei de comemorare a victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001, la care a participat și Donald Trump.

Camerele de televiziune au surprins momentul în care fosta primă-doamnă a plecat mai devreme de la ceremonie și a urcat în mașină, fiind sprijinită de consilieri.

Staff-ul său de campanie s-a încurcat în explicații. Duminică seară, medicul personal a transmis presei comunicatul prin care anunța că Hillary fusese diagnosticată vineri cu penumonie și că urmează un tratament cu antibiotice.

Medicul a spus că lui Hillary Clinton i s-a făcut rău pentru că era deshidratată, dar a fost rehidratată și se reface cu succes.

Imediat după acest episod, staff-ul ei de campanie anunțase însă că incidentul de la ceremonie a fost cauzat de temperaturile ridicate, cu toate că la New York era o vreme plăcută și se simțea și briza.

Se fac multe speculații pe seama sănătății sale, având în vedere antecedentele, speculații care vor deveni și mai intense, mai ales după ce Hillary Clinton i-a lăsat pe ziariști fără nici o informație oficială pentru mai bine de două ore, duminică, potrivit digi24.ro.