ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La adunarea generală a acționarilor Daimler AG de la Berlin, din 6 aprilie, s-a hotărât acordarea celor mai mari dividende din istoria concernului. În timp ce vestea cea bună era adusă la cunoștință unei săli pline, la bufetul de lângă sala de ședințe, doi acționari ai marelui concern german mai că nu se trăgeau de păr.
 
Pentru cei 5.500 de acționari veniți la adunare, unii dintre ei mai de departe, organizatorii au pregătit 12.500 de crenvurști fierți.

În timp ce în sală se vorbea despre realizările, strategia și perspectivele marelui concern german, un acționar își făcea provizii.

"Un acționar al Daimler a luat la pachet, de mai multe ori, cârnăciori de la bufet", e explicat pentru N-TV.de, o purtătoare de cuvânt. Una dintre acționarele firmei l-ar fi atenționat pe colegul cel lacom, ceea ce a declanșat o puternică altercație verbală, soldată cu jigniri.

Comportamentul celor doi acționari a provocat chiar și intervenția forțelor de ordine, potrivit realitatea.net.

"Am chemat poliția să facă pace", a precizat Manfred Bischoff, șeful consiliului de administrație al DaimlerChrysler AG. "A fost vorba despre crenvurști", ar fi adăugat acesta.