Acțiunile FEMEN, organizație ce promovează feminismul, anticreștinismul și homosexualitatea, încep să fie sancționate de justiție. 

Eloise Bouton, fostă membră a FEMEN, care a părăsit gruparea feministă extremistă, a fost condamnată de Curtea de Apel din Paris, la o lună de închisoare și o amendă de 2.000 de euro pentru „exhibționism sexual” în interiorul unei biserici pariziene, scrie Le Figaro.

La 20 decembrie 2013, Eloise Bouton, militantă din gruparea feministă extremistă Femen, a mimat avortul pruncului Iisus, în fața altarului unei biserici din Paris, la o zi după o acțiune similară în piața Sfântul Petru.
Femeia a intrat în biserică cu bustul gol, îndreptându-se spre altar. Conform declarațiilor preotului paroh, tânăra a pus mai întâi în fața altarului o bucată de ficat de vițel menită să reprezinte un fetus înainte de a urina pe scările altarului. Apoi a părăsit biserica fără a pronunța un singur cuvânt.
 
Eloise Bouton avea scris pe abdomen cuvintele ”344 salopes”, o referință la cele 343 de femei care au semnat un apel pentru depenalizarea avortului în Franța, în timp ce pe spate avea scrie ”Christmas is aborted”.

Avocatul femeii a denunțat sentința judecătorilor francezi și s-a plâns că în Franța a ajuns să fie mai rău ca în Rusia, susținând că, în 2014, activistele FEMEN, care au intrat dezbrăcate în muzeul figurilor de ceară Grévin pentru a dărâma statuia lui Vladimir Putin, urlând „Să-l ucidem pe Putin!”, nu au fost condamnate de justiția din Rusia. 

Tot în 2014, două tinere aparținând FEMEN au devastat o scenă ce înfățișa nașterea Domnului din Bruxelles. Îmbrăcate în polițiste, cele două au început să lovească cu bastoanele în figurinele ce înfățișau personajele biblice. 

Femeile au afișat și un mesaj în limba franceză cu textul "M**e săracilor”. Acțiunea s-a dorit un protest față de „măsurile de austeritate” ale guvernului belgian și față de practica evacuării de către polițiști a familiilor sărace de imigranți.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews