Un orășel  din statul american Mississippi a refuzat să acorde permisiunea pentru desfășurarea unei parade a homoexualilor , declanșând furia activiștilor LGBT care au amenințat că vor da în judecată autoritățile.

Consiliul municipal din Starkville a votat luna trecută împotriva unei cereri speciale de a găzdui și a plăti organizarea celei dintâi sărbători a homosexualității pe străzile principale ale orașului.
 
„Dacă ar trebui să se țină ceva pe stradă, nu ar trebui să fie o astfel de manifestare”, a spus unun membru al consiliului municipal, adăugând:„Nu vrem să transformăm orașul într-un oraș al păcatului”. 
Un reprezentant al bisericii misionare a explicat că deși orașelul este unul ospitalier, „orașele fără ziduri sunt ușor de cucerit”, criticând  faptul că organizatorii paradei au cerut „privilegii speciale”.

„Dumnezeu i-a făcut pe Adam și pe Eva”, a amintit reprezentantul bisericii misionare.

Activiștii homosexuali, inclusiv reprezentanții Universității de Stat din Mississippi, au prezentat parada homosexualilor și lesbienelor drept un „eveniment unificator”. 

Respingerea solicitării activiștilor LGBT a dus însă la o adevărată controversă locală și națională. Micul orășel de 28.000 de locuitori, este practic acum divizat în două, iar organizatorii paradei au amenințat că vor da în judecată consiliul local al orașului.

„ Gay Pride” a devenit însă, de-alungul anilor, o manifestare care abundă în obscenități și acțiuni ofensatoare, notează LifeSiteNews. Acțiunile de stradă ale activiștilor LGBT includ adesea dansuri hipersexuale, persoane care sugerează un act sexual, precum și bărbați și femei dezbrăcate. În multe state, autoritățile locale au dreptul de a respinge evenimente care încalcă standardele comunității, însă aceste drepturi locale încep să se restrângă.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews