Guvernul SUA ar trebui să intervină pentru a stimula atractivitatea sexuală a persoanelor transgender, deoarece acestea sunt respinse sexual de aproximativ 97 la sută dintre heterosexuali și de majoritatea homosexualilor și lesbienelor, arată un sondaj realizat în America la comanda activiștilor pro-transgenderi, scrie breitbart.com.

„De ce ar trebui ca persoanele trangender să fie tratate diferit și respinse de alte persoane?”, se spune în  studiul din America, intitulat „Excluderea persoanelor  transgender din cercul întâlnirilor romantice”.  Studiul susține că:

„Alegerea unui partener, pentru o relație romantică, este adesea trecută cu vederea, generând o problemă de preferință personală ... [dar] transmisoginia este simptomatică ordinii actuale de gen și demonstrează rolul continuu al relațiilor în conturarea realităților trăite”. 

Într-o societate echitabilă, declară autorii, bărbații care se prezintă ca femei transsexuale nu ar trebui să se confrunte cu niciun obstacol neobișnuit pentru avea relații cu bărbați sau femei.

Intervenția guvernului este necesară, susțin autorii sondajului, deoarece, după chestionarea a 956 de persoane în cadrul acestui studiu, a rezultat că persoanele transgender sunt neatractive din punct de vedere sexual.

Bărbații transgender care încearcă să fie femei se confruntă cu respingerea sexuală, în procent de 71 la sută printre lesbiene, și de 97,3 la sută printre bărbați, indică studiul.

Autorii sondajului nu îndeamnă numărul mic de persoane transgenderi să caute alte opțiuni, cum ar fi acceptarea unei  identități homosexuale sau lesbiene. În schimb, autorii folosesc situația americanilor transgenderi pentru a impune  transformarea relațiilor sexuale și umane,  cu sprijinul guvernului SUA.

Progresiștii consideră că această revoluție sexuală este posibilă, deoarece, spun ei, preferințele sexuale sunt doar un „construct social”, care poate fi demolat și reconstruit de către guvern. „Clasificarea sexuală nu este nici naturală, nici universală, ci mai degrabă specifică din punct de vedere istoric și cultural, iar orientarea sexuală este descrisă mai curând ca fiind fluidă”, spun autorii, Karen L. Blair, și Rhea Ashley Hoskin.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews