ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O altă vedetă de la Hollywood vine în apărarea lui Donald Trump, devenit ținta unor linșaje mediatice. Actorul Danny Glover îl apără, într-un interviu, pe președintele american.

Protestele anti-Trump  din ziua învestirii și din zilele ulterioare, la care au luat parte vedete din lumea muzicală și a cinematografiei, au ținut capul de afiș în presa din SUA.  Actorul american Danny Glover, activist politic și susținător al cauzei latino-americane, în mod special al Cubei, se detașează de vedetele care contesta in stradă alegerea lui  Trump.
 
Într-un interviu pentru RT, Danny Glover a afirmat că „nu a Trump a fost cel care a început războiul în Afganistan, care a impus embargo-uri și sancțiuni Irakului după prima invazie americană” în această țară. „Cine a destabilizat Libia, Orientul Mijlociu și America Latină? Destabilizarea a lovit divesre părți ale lumii și nu a fost Donald Trump cel care a creat această situație”, a spus actorul american.