ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marea vedetă a Hollywoodului, conservatorul James Woods, a anunțat că intenționează să acționeze în justiție compania Twitter și Comitetul Național Democrat pentru daune aduse carierei și reputației sale.

James Woods a reacționat dur la dezvăluirile mecanismului de cenzură instituit prin complicitate de Twitter și Democrați pentru a îngropa Scandalul Laptopului lui Hunter Biden.

Într-o postare pe Twitter, în care îi mulțumea lui Musk pentru dezvăluiri, Woods i-a propus noului patron al rețelei de socializare:

„Ce ai zice de finanțarea unui proces colectiv al celor care au fost cenzurați? Aș fi încântat să fiu primul care depune plângere.”

O postare a lui Woods din 2020, în care Hunter Biden apărea pe jumătate gol, părând că fumează droguri, a fost cenzurată la solicitarea expresă a conducerii Partidului Democrat, potrivit dezvăluirilor Twitter Files.

Celebrități și oameni de rând – cu toți erau ținta cenzurii politice pe platforma socială.

Invitat în emisiunea lui Tucker Carlson de la Fox News, James Woods a declarat:

„Îmi voi lua un avocat. Voi da în judecată Comitetul Național Democrat orice ar fi.”

Dublul laureat cu Oscar a explicat:

„Notorietatea mea a avut de suferit, cariera mi-a fost distrusă de oamenii ăștia. Îi voi da în judecată și sper să o facă și alții.”

VIDEO: La Tucker Carlson el a declarat: „Joe Biden, nu mi-e frică de tine și o să vin după tine!”